SHOWBIZ, VIDEO — April 16, 2018 at 11:49 am

Çmenduri shqiptare, seks në pikë të ditës në kryeqytet (Kujdes Pamjet)

by

Një çift ka zgjedhur dritaren e Hotelit Grand në Prishtinë që të bëjë seks publikisht.

Në fotot e mëposhtme shihet një çift duke bërë seks në pikë të ditës në qendër të Prishtinës në hotelin “Grand Prishtina”. KlikoReklammen dhe Shfaqet Videon e plot

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*