SHOWBIZ — March 13, 2018 at 1:48 pm

Roza Lati na tregon: Sa kohë mund të rrinë femrat pa bërë sek”s? Ja përgjigja… (Video)

by

Një studim i bërë nga revista femërore gjermane Petra, ku morën në shqyrtim mbi 10 mijë gra të moshës 29 dhe 39 vjeç doli në rezultatin se gati 58% e grave gjermane mund të rrinë pa bërë seks gjatë gjithë jetës së tyre, 33% prej tyre mund të rezistonin deri në dy vjet, 41% mund të rezistonte një vit dhe 27% mund të rrinin pa bërë seks deri në gjashtë muaj. Roza Lati na tregon ne kete video, .kliko ne nrekklam per te pare videon:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*