LAJME, VIDEO — March 11, 2018 at 4:45 pm

Shikoni se si terrorizohen shqiptar ne burgjet e Greqisë, tmerr, shpërndajeni ta shikon Evropa (VIDEO PAMJE)

by

Sistemi peniticiar i Greqisë është “klient” i përhershëm në raportet e Amnesty International për kushtet në të cilat mbahen të burgosurit në këtë vend.

Një shqiptar ka nisur pamjet e kushteve të brendshme në të cilat mbahen të dënuarit në një burg grek. Qelitë janë pa dritare, kuzhina e sajuar dhe tualeteve u mungon higjena. Klikoni ne hapësirën me poshtë për te shikuar videon ⤵⤵

VIDEO

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*